We maken vegan reizen leuk en makkelijk!

Vegan Reizen met Samsara Vegan Travels

Vegan Reizen

Wij zijn Samsara Vegan Travels, de eerste en enige Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in vegan reizen.

We bieden vegan pakketreizen aan met veel vrijheid, naar verschillende interessante bestemmingen. Je kunt echt genieten en ontspannen op vakantie, omdat wij al plekken gevonden hebben waar je heerlijk veganistisch kunt eten.

We reizen in kleine groepen met veganistische metgezellen, geleid door een enthousiaste veganistische reisleider. Accommodatie, vervoer, ontbijt en enkele excursies zijn inbegrepen en waar mogelijk zullen we een dierenopvangcentrum bezoeken.

Bij Samsara Vegan Travels kun je ontspannende, opwindende en zinvolle vakanties boeken en genieten van heerlijke, lokale vegan-vriendelijke delicatessen. Wij maken vegan op reis gaan leuk en makkelijk! Onze huidige bestemmingen zijn oa. Japan, Zweden, Myanmar, Vietnam & Nepal.

Washing an elephant at Green Hill Valley Elephant Camp

Hoewel onze organisatie gevestigd is in Nederland en wij als eigenaren Nederlands spreken, zijn wij een internationaal georiënteerd bedrijf en daarom is onze voertaal engels. Als je bij ons boekt, dan ontvang je onze algemene voorwaarden in het nederlands. Je kunt zo ook alvast hier downloaden. De overige documentatie is in het engels.

Heb je vragen of zijn zaken op de website niet duidelijk, dan kun je ons natuurlijk altijd in het Nederlands aanspreken.
Stuur een mail naar info@samsaravegantravels.com of vul ons contactformulier hieronder in.

We horen graag van je!

Stefan & Brenda

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Velden met een * zijn verplicht